fbpx
Pratite nas

Rukomet

Bojana hrabri mladi tim: Imamo snove, nećemo dati na sebe!

foto: Stefan Ivanović

Crna Gora će veoma oslabljena i sa podmlađenim sastavom nastupiti na Svjetskom prvenstvu, ali selektorka Bojana Popović ističe da je cilj da se izvuče maksimum i na najbolji način predstavlja država.

Prije šampionata u Španiji „lavice“ će 26. i 28. novembra odigrati dvije prijateljske utakmice u Švedskoj.

“Želimo da iz toga što imamo na raspolaganju izvučemo maksimum. Idemo sa velikom željom da na najbolji način predstavimo Crnu Goru. Neće biti lako, bez nekoliko značajnioh igračica, oba lijeva beka, koji su trebali da budu nosioci ove generacije. Moraćemo da popunjavamo taj prostoir, nižim i bržim igračima”, kazala je Popović.

Mlade rukometašice imaće veliku šansu da pokažu kvalitet u najjačoj konkurenciji.

“Cilj bi bio da se prođe u drugu rundu kako bi se dobile još tri utakmice, da se one grade i izgrađuju za ono što ih čeka sljedeće godine. Nećemo im stvarati pritisak, probaćemo da budemo svoji, da gradimo igru na neki naš način, da igramo disciplinovano sa puno energije i karakterom”.

Borbenost je uvijek bila odlika „lavica“. Tako će biti i ovog puta.

“Imamo naše snove i probaćemo da ih ostvarimo. Borićemo se kao i uvijek, nećemo dati na sebe nikome. Svi rivali u grupi su igrački i iskustvom ispred nas, ali kada se priuži maksimum sve je moguće”, zaključila je Popović.

Prvu utakmicu na prvenstvu Crna Gora će odigrati 3. decembra protiv Slovenije.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet