fbpx
Pratite nas

Rukomet

Đini zaslužena nagrada: Ovo je za mene bila sezona iz snova

foto: RSCG

Đurđina Jauković dobila je danas zasluženu nagradu za najbolju crnogorsku rukometašicu u inostranstvu u 2021. godini.

Poslije duple krune u Francuskoj u dresu Bresta i plasmana u finale Lige šampiona, naša bombarderka nagrađena je od Rukometnog saveza.

„Prije svega bih se zahvalila Savezu na priznanju. Čast i privilegija je biti među najboljima, za mene je ovo bila sezona iz snova, da se nažalost, nije desila povreda. Ovo je moja prva sezona van Crne Gore, osvojila sam prvenstvo i Kup u Francuskoj, igrale smo i finale Lige šampiona. Na kraju je kao kruna godine došla i ova nagrada, koja mi je podstrek da se što prije vratim na teren“, kazala je Đina.

Nažalost, povreda je spriječila da pomogne nacionalnom timu na nedavno održanom Svjetskom prvenstvu.

„Vjerujem da ću biti spremna za početak naredne sezone, jer ne želim da žurim, a očekivanja su da se u najboljem slučaju vratim na teren u maju. U mislima mi je dakle, nova sezona i Evropsko prvenstvo koje se naredne godine igra u Crnoj Gori. Želim da se što bolje spremim i bez rizika uđem u novu sezonu“, dodala je Jauković.

Jelena Vukčević (foto: RSCG)

Najbolja igračica u Crnoj Gori u 2021. je Jovanka Radičević, dok je priznanje za mladu igračicu godine otišlo u ruke talentovane Jelene Vukčević.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet