Pratite nas

Ostali Sportovi

Dvije godine zajedno promovišemo ženski sport, slavimo rođendan SportFema

Dvije godine smo već zajedno i promovišemo ženski sport.

Kada smo počeli 2021. znali smo da naše sportistkinje zaslužuju svoj dom na internetu.

Sada poslije 7000 tekstova, mnogo posjeta, čitanja, pohvala dobili smo potvrdu da smo bili u pravu!

Ponosni smo na sve djevojčice koje smo predstavili, na brojne tekstove koje je moguće pronaći samo na našem portalu. Dodatno smo inspirisani činjenicom da su brojne djevojčice kroz naš rad dobile motiv da počnu da se bave sportom, naročito fudbalom gdje je udvostručen broj najmlađih.

Ovo je poseban trenutak za nas jer smo uspješno prošli kroz još jednu godinu posvećenu isključivo ženskom sportu u Crnoj Gori. Hvala svima vama koji ste podržali našu misiju i pratili nas na ovom izvanrednom putovanju.

Kada smo pokrenuli SportFem.me, željeli smo stvoriti platformu koja će dati glas i vidljivost ženskom sportu, koji je često nedovoljno promovisan i često zanemaren. Kroz naš rad, željeli smo naglasiti važnost velikih rezultata naših sportistkinja.

U protekle dvije godine, SportFem.me je postao nezaobilazno mjesto za sve one koji žele biti informisani o ženskom sportu. Na našem portalu možete pronaći sve najnovije vijesti, intervjue sa talentovanim sportistkinjama, rezultate i analize sportskih događaja, kao i inspirativne priče o uspjehu koje dolaze iz svijeta ženskog sporta.

Nijesmo samo promovisali sportske rezultate, već smo takođe isticali važnost jednakosti polova u sportu. Kroz naše članke, mi smo podržavali inicijative koje su usmjerene na osnaživanju žena u sportu, borbu protiv stereotipa i diskriminacije, te stvaranju jednakih mogućnosti za sve.

Uspjeh našeg portala ne bi bio moguć bez podrške naših partnera, ali i trenera, sportistkinja, naravno, naših čitalaca. Vaša podrška nam je dala snagu da nastavimo dalje, i mi vam iskreno zahvaljujemo na tome.

Danas, dok slavimo drugi rođendan SportFem.me, želimo naglasiti da smo još odlučniji da nastavimo našu misiju. Nastavićemo da promovišemo ženski sport, ističemo izvanredne sportske uspjehe, istražujemo teme koje su bitne za ženski sportski svijet i edukujemo našu zajednicu o važnosti jednakosti i inkluzije.

Na kraju, želimo posebno zahvaliti svim sportistkinjama koje su nam dale svoje vrijeme i podijelile svoje priče. Vaša hrabrost, predanost i strast su inspiracija za sve nas. Uvjeravamo vas da ćemo nastaviti raditi za vas i sa vama, kako bismo stvorili bolju budućnost i inspirisali generacije djevojčica koje dolaze.

redakcija sportfem.me

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Ostali Sportovi