Pratite nas

Borilački sportovi

Dvostruka olimpijska šampionka se vratila poslije dvije i po godine: Novim prezimenom „zbunila“ sve, pa uzela zlatnu medalju

Milica Đuričić, eks Mandić

Iako se nije takmičila dvije i po godine, a nije ni trenirala do prije dva mjeseca, velika tekvondo šampionka je osvojila zlatnu medalju na Balkanskom prvenstvu.

Milica – sada Đuričić, a nekada Mandić, dvostruka olimpijska šampionka u polufinalu i finalu savladala je takmičarke iz Bosne i Hercegovine, prvo Doru Marušić, pa Aminu Hrvat, i popela se na pobjedničko postolje uz ovacije publike u Sarajevu.

“Srećna sam i zadovoljna sto sam se vratila na tatami. I poslije porođaja i pauze uspjela sam da se vratim malo u formu, iako je bilo teško. Tekvondo će uvijek biti moja prva ljubav i drago mi je da se današnjii dan ovako završio. Uživala sam u pripremnon dijelu, sa mlađim generacijama. Ulili su mi vjeru da će biti još bolji nego što smo mi bili”, rekla je srpska takmičarka.

Trener Dragan Jović je sa uzbuđenjem objasnio koliko mu je drago da je vidi ponovo u borbi.

“Prosto je nevjerovatno da se za dva mjeseca toliko vratila u formu, kao da nije bila na pauzi. Nije stvar uopšte u pobjedama, mnogo više znači to sa kojom je lakoćom taktički pristupila i izdrżala ogroman pritisak koje njeni rezultati nose. Ovdje je ona bila pravi šok! Niko nije očekivao da će je vidjeti, radila je pod novim prezimenom Đuričić, pa neki nisu ni znali o kome se radi”, kazao je njen dugogodišnji trener.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Borilački sportovi