Pratite nas

Rukomet

Ema odmara sa porodicom: Bila sam prezasićena

Ema Alivodić se ljetos povukla iz rukometa, ali nije izvjesno da 27-godišnja djevojka iz Berana neće ponovo biti na terenu.

Zimus je osvojila bronzu na prvenstvu Evrope, a potom imala i uspješnu sezonu u dresu ĆSM Bukurešta.

„Bila sam prezasićena. Psihički i previše, a sad nekog konkretnog razloga da odem nije ni bilo. Prije svega sam osjetila potrebu da se posvetim zdravlju. Bila sam odlučna u namjeri i poslije velikog uspjeha na prvenstvu Evrope“, rekla je Ema, a prenosi Pobjeda.

Nedostajala joj je porodica, bliski ljudi…

„Falilo mi je okruženje i jedva sam čekala ovakav odmor. Htjela sam da živim tako što mi dani neće biti isprogramirani. Razgovarali su moji sa mnom, žao im je bilo da odem iz rukometa, ali to je bila moja odluka i poštovali su je. Želim samo da se odmaram i odmorim od svega. I bez opterećenja uživam gledajući rukomet. I lijepo mi je.“

Sada prati mlađu sestru Ninu, koja sa uspjehom igra u filijali Budućnosti, ekipi Rudara.

„Karijera je ispred nje. Ohrabrena sam njenoj posvećenosti sportu. Znam da daje maksimum i da je čeka veliki put. Voli da trenira i uživa u radu. Prošla sam taj put, nije lako bilo, ali nije bilo ni teško kada imaš cilj.“

Oproštaj od rukometa bio je savršen, sa medaljom u dresu „lavica“.

„U medalju je sve stalo. Ispunjena sam otišla sa terena. Sve jake emocije su utkane u rezultatu koji je napravljen na šampionatu Evrope. Ponosna sam što sam bila dio takvog tima. Sigurna sam da djevojke mogu da ponove uspjeh“, rekla je Ema i na pitanje da li će se možda vratiti na teren da bi ispunila želju i zaigrala sa sestrom rekla je:

„Vidjećemo…“.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet