fbpx
Pratite nas

Fudbal

Ispovijest pretučene fudbalerke: Imam bolna sjećanja, mislila sam da ću umrijeti

foto: Screenshot Youtube

U novembru prošle godine fudbalerka Pari Sen Žermena Keira Hamraui prošla je pravu golgotu, kada je pretučena od nekoliko maskiranih napadača.

Sedam mjeseci kasnije L’Ekipu je ispričala je šta je preživjela.

„Danas je sve drugačije. Morala sam da živim pod strogim obezbjeđenjem nekoliko mjeseci. Nastavljam sa povratkom u život, a osvijestila sam se oko mnogih stvari. Doživjela sam nevjerovatan napad“, rekla je Keira na početku ispovijesti.

U trenutku napada bila je sa saigračicom Aminatom Dialom, koja je prošla bez povreda, pa se sumnjalo da je upravo ona organizatorka napada jer njih dvije konkurišu za mjesto u timu Parižanki.

„Dva stranca sa kapuljačama su me izvukla iz automobila i udarala šipkama po nogama. Mislila sam da ću umrijeti, vrištala sam od bolova. Pokušala sam da se nekako odbranim. Imam bolna sjećanja na tu noć. Bila sam potpuno izgubljena, zbunjena i slomljena nakon svega. Trebalo mi je par dana da dođem sebi, ali tek tada je došlo dvostruko više problema. Trauma je još bila svježa, a već sam osjetila težinu jer sam bila stalno u medijima. Uhvatila me oluja očaja.“

Među osumnjičenih za napad nalaze se i bivši fudbaler Barselone Erik Abidal i njegova supruga Hajet jer je Keira imala aferu sa bivšim reprezentativcem Francuske iz vremena kada je nosila dres Barselone.

„Bila je to prava zasjeda. Napadači su me čekali iz kamiona. Bili su na pravom mjestu u pravo vrijeme. Kako su mogli biti tako dobro informisani“, zapitala se Hamraui.

Povratak na teren nije bio lak.

„Kad sam prvi put istrčala na teren čula sam neprijateljsko skandiranje i uvrede sa tribina. Bila sam iznenađena, šokirana i uplašena u isto vrijeme. Nekako sam pokušala to da ignorišem i fokusiram se na utakmicu, ali na kraju sam se srušila od umora i jada“, ispričala je Keira Hamraui.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal