fbpx
Pratite nas

Rukomet

Ivanu raduje povratak u Podgoricu: Ovo je najbolja prilika da opet budem dio „lavica“

Poslije dvije godine Ivana Godeč vratila se u Budućnost Bemax.

Odličnim partijama u slovačkoj Juventi iz Mihalovca, zaslužila je da ponovo obuče dres evropskog velikana iz glavnog grada Crne Gore, a nakon novog dolaska u Podgoricu, nije krila zadovoljstvo.

„Kao da sam prvi put došla na trening Budućnosti. Emocije? Kakve bi bile bez jake. Kada sam stigla u teretanu, svi su bili srećni što me vide nakon dvije godine. Zar može biti ljepše – kod kuće sam, igraću Ligu šampiona i to u dresu ekipe zbog koje su me više cijenili u Slovačkoj“, rekla je Ivana, a prenosi Pobjeda.

Zadovoljna je kako protiču pripreme za novu sezonu.

„Pripreme su bile teške, ali smo izdržali i baš sve smo pune energije. Završile smo treću sedmicu rada bez osjećaja umora. Radi se odlično, radi se puno, vodi se računa o odbrani, naravno, i o napadu, gdje je veliko olakšanje jer je sa nama Milena Raičević.“

Priznala je i da je negdje očekivala poziv za povratak u Podgoricu.

„Iskreno, poziv me i jeste i nije iznenadio. Donekle sam, možda, i očekivala. Kada sam dobila poziv nijesam se dvoumila iz milion razloga – ovo je najbolja prilika, a dugo nijesam bila dio reprezentacije, da probam da se vratim. Jer, igrati za Crnu Goru je velika stvar“, istakla je Ivana Godeč.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet