fbpx
Pratite nas

Borilački sportovi

Lidija je majka troje djece, a do najznačajnije medalje u karijeri stigla je osam mjeseci nakon porođaja

Lidija Caković je osvojila medalju na Svjetskim igrama u Alabami, ali kaže da nije do kraja zadovoljna.

Lidija smatra da su sudije izrazito oštetile nju i Stefana Vukotića u duo miks sistemu i obije borbe u grupi su izgubili sa po pola poena.

„Grupa je bila teška. Izmiješana su osjećanja, jer je suđenje bilo loše, favorizovali su neke veće države. Zato smo oba meča izgubili za po pola boda. Sa druge strane i sam plasman na Svjetske igre je veliki uspjeh“, kazala je Lidija u razgovoru za RTCG.

Ipak nakon što naš duo miks sistem tu nije stigao do medalje, uslijedio je poziv Holandije za zajednički nastup u ekipnoj konkurenciji.

Tu je naš par pružio pomoć da se stigne do bronze, čime je pravda zadovoljena.

„Iz Holandije smo zbog dobrih nastupa pozvani da zajedno učestvujemo u ekipnoj konkurenciji. Zanimljivo u borbi za treće mjesto smo igrali protiv Danske, koja je bila u kombinaciji sa Švajcarskom. Od Švajcaraca smo izgubili u pojedinačnom duo miks sistemu, ali smo ih u borbi za bronzu pobijedili i pokazali smo svima, pa i sudijama svoj kvalitet“.

Lidijin uspjeh dodatno dobija na značaju kada se zna da je majka troje djece.

„Najstarije dijete ima sedam godina, mlađe pet, a beba osam mjeseci. Moja porodica i suprug su nonstop tu uz mene, oni su mi najveća podrška, bez njih ne bih bila ovdje. Takođe veliku podršku imam od partnera na tatamiju i trenera“, zaključila je Lidija.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Borilački sportovi