Pratite nas

Rukomet

Milena Raičević tužila Budućnost i odstranjena iz prvog tima: Za klub sporan njen ugovor u toku trudnoće

FOTO ŽRK Budućnost

Neprijatna situacija u ŽRK Budućnost Bemax u sred sezone.

Milena Raičević više nije kapitenka ekipe, neće biti nio dio prvog tima dvostrukog šampiona Evrope, već će trenirati u filijali Budućnosti, ekipi Rudara, saopštio je podgorički klub.

Takva odluka je donijeta na sjednici Upravnog odbora, zbog, kako je saopšteno, činjenice da je “dosadašnja kapitenka podnijela tužbu protiv kluba, zbog potraživanja po osnovu ugovora zaključenog za vrijeme mandata nekadašnje predsjednice kluba Radmile Petrović za sezonu 2020/21”.

Milena je propustila tu sezonu, jer je ostala trudna.

 “Očekujući odluku sudskih instanci, a koju će klub poštovati, zauzet je stav da je neprihvatljivo da igračica koja je tužila klub, u nastavku sezone nosi kapitensku traku, zbog čega je odstranjena iz prvog tima. Potraživanja koja su predmet sudskog postupka smatramo neosnovanim, jer Raičević u navedenoj sezoni nije mogla u potpunosti da ispunjava svoje ugovorne obaveze, time ni da sada traži izmirivanje obaveza u cjelosti. Uz žal zbog činjenice da je Upravni odbor bio primoran da donese navedenu odluku kako bi se sačuvao integritet kluba, ističemo da su Mileni kao jednoj od zvijezdi slavne istorije Budućnosti, vrata otvorena po završetku sudskog postupka koji je pokrenula“, navodi se između ostalog u odluci Upravnog odbora ŽRK Budućnost Bemax.

Milena Raičević je u dresu Budućnosti osvojila 42 pehara, između ostalih i dva u Ligi šampiona.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet