fbpx
Pratite nas

Fudbal

Misa Kuč i zvanično u Zenitu: Došla sam ovdje jer želim da napredujem

foto: w.fc-zenit.ru

Armisa Kuč danas je i definitivno predstavljena kao nova fudbalerka Zenita.

Crnogorska reprezentativka u Sankt Peterburg dolazi poslije odličnih partija u dresu Minska.

„Imala sam i ranije iskustvo igranja u nekoliko zemalja. Nastupala sam u Bosni i Hercegovini tri godine, potom u Švedskoj i Španiji dvije sezone. Potom sam se vratila u BiH, odakle sam se preselila u Minsk za koji sam nastupila u prošloj sezoni. Zbog toga ova situacija nije nepoznata za mene jer imam iskustvo“, rekla je popularna Misa za sajt ruskog kluba.

Jasna je njena ambicija zbog koje se preselila u Rusiju.

„Došla sam u Rusiju jer želim da napredujem. Dopada mi se ovdje jer ću igrati jake utakmice. Svi timovi su otprilike na istom nivou, što je veoma važno za mene. Želim da pomognem timu da osvoji prvenstvo i naravno da postignem što više golova“.

Srećna je i što će živjeti u jednom od najljepših gradova u Evropi.

„Znam da je Sankt Peterburg veoma lijep grad, mnogo sam čula o njemu, ali nisam imala vremena da to proučim. Trenutno živim na Zenitovoj akademiji i dosad sam išla samo do prodavnice. Kompletna moja pažnja bila je usmjerena ne treninge i adaptaciju u novu ekipu. Upoznala sam saigračice i stručni štab. Razumijem ruski jezik veoma dobro, ali još ne mogu da ga govorim. Nadam se da ću u skoroj budućnosti uspjeti i to“, poručila je crnogorska reprezentativka.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal