fbpx
Pratite nas

Košarka

Najromantičnija priča CG sporta – Violeta i Stefan: Nisam ni slutila, čak mi je sakrio i da će da sudi utakmicu

Violeta Lazarević, košarkašica Budućnost Bemaxa, vječno će pamtiti 12. april 2022. – bio je to dan koji je promijenio njen život, u najromantičnijem trenutku ikad viđenom na crnogorskim sportskim terenima.

Violeti je u sred utakmice, dok se spremala da izvodi slobodna bacanja, prišao sudija Stefan Vuković, kleknuo na koljena i zaprosio je.

Rekla je “da”, a dan kasnije još sabira emocije…

“Ne znam ni da opišem kako se osjećam. Sve je bilo iznenada, potpuno neočekivano… U svakom slučaju, ne treba ni da naglašavam koliko sam srećna”, kaže Violeta za Sportfem.

Bilo je neočekivano i neobično, i veoma romantično…

“Zaista ništa nisam ni slutila. Čak je Stefan i sakrio da će da sudi meč, ništa mi nije rekao. Bila sam i ljuta na njega zbog toga…”, uz osmjeh kaže 24-godišnja košarkašica.

Ona i Stefan su četiri godine zajedno, vjeridba je logičan nastavak njihove veze…

“Dan ranije, 11. aprila, bilo je tačno četiri godine naše veze. Jeste se to negdje očekivalo u skorijoj budućnosti, ali ovako, na ovom mjestu i u ovom trenutku zaista ne”.

Nakon završetka sezone, Violeta će desetak dana provesti u rodnim Pljevljima, porodica je čeka da joj čestita…

“Kažu da su kćerke vezane za očeve. Čula sam se tatom, malo smo ćutali, malo pričali. Biće emocija kada se vidimo, sigurno”, kaže Violeta.

A kad će svadba…

“Vidjećemo, sve je još svježe. Kada sam bila mlađa, maštala sam, valjda kao i sve djevojčice, o bajkovitim i velikim vjenčanjima, a sada bih željela da bude jako intimno, sa najbližima… Nadam se da ću Stefana ubijediti da bude tako”, kaže Violeta.

Košarkaška sezona je završena, sada su druge misli u glavi, ali košarka je, takođe, njen život.

“Mnogo mi znači što imam podršku, što imam sređen život i život van košarke. Mnogo je važno imati nekog ko je uz tebe stalno, i u teškim trenucima, ali i što van sporta postoje interesovanja i lijepi trenuci”, ističe Violeta, koja je diplomirana psihološkinja.

Kada je riječ o sportskoj karijeri – rano je, kaže, za planove.

“Ističe mi ugovor sa Budućnošću, vidjećemo šta dalje. Sada je vrijeme za odmor i sabiranje utisaka”, ističe Violeta, napominjući da je sada već minula sezona bila veoma uspješna.

“Budućnost je imala jako mlad tim, a ostvarile smo odlične rezultate. Veoma sam srećna što sam bila dio ove ekipe. Pokazale smo da kada smo zajedno i kada imamo timski duh talenat i ne mora da bude toliko izražen. Ostaje žal zbog poraza u finalu WABA lige, izmakao nam je trofej, alii male smo mnogo lijepih i velikih pobjeda, čak 15 u nizu, tako da apsolutno možemo da budemo zadovoljne onim što smo uradile”.

Ovaj tekst je dio projekta finansiranog kroz Fond za pluralizam Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Košarka