fbpx
Pratite nas

Rukomet

Novi izazov za Anastasiju: Kada u Crnoj Gori djevojka želi da se bavi sportom, onda je to najčešće rukomet

foto: https://iuventa-zhk.sk/

Crnogorska rukometašica Anastasija Krivokapić, karijeru će nastaviti u Slovačkoj.

Ona je potpisala ugovor na dvije godine, uz mogućnost da bude produžen za još jednu sa ekipom Juventa iz Mihalovca.

„Dolazak u Juventu mnogo mi znači. Čim mi je agent saopštio da me ovaj klub želi u svojim redovima, odgovorila sam pozitivno. Zahvaljujem ljudima iz kluba i osjećam veliku odgovnorst na terenu ispunim očekivanja. Očekujem da se borim za trofeje u svim takmičenjima u kojima će moja nova ekipa učestvovati. Čeka me mnogo rada, treninga, taktičkog napretka i svega onog što bi me kao mladu igračicu učinilo boljom“, rekla je Anastasija..

Anastasija je sezonu koja ulazi u završnicu provela u hrvatskom Umagu, kao pozajmljena igračica Budućnosti.

„Moji rukometni počeci vezani su za sredinu u kojoj sam odradila jer u Crnoj Gori, ako ste žena i želite da se bavite sportom, postoji velika pretpostavka da će to biti rukomet koji je ubjedljivo najpopularniji ženski sport u mojoj zemlji. Veći dio karijere provela sam u Budućnosti, a potom sam sezonu odigrala u hrvatskom prvoligašu Umagu, iz kojeg sada dolazim u Juventu“.

Dobro je upoznata sa novim klubom.

„Znam da je Juventa klub sa dugom tradicijom i najvećim brojem trofeja u Slovačkoj. U njemu se afirmisao veliki broj mladih igrača, a što je posebno važno, svake sezone igra u evropskim takmičenjima. Tu su i moje zemljakinje Marija Radović i Milica Trifunović“, istakla je Anastasija Krivokapić.

U dresu Mihalovca zamijeniće Ivanu Godeč, koja se nedavno vratila upravo u Budućnost.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet