fbpx
Pratite nas

Sportovi u vodi

Oglasila se majka plivačice, koja je bila na ivici smrti: Nije prvi put da joj se ovo dešava

foto: Screenshot Youtube

Anita Alvarez preživjela je pravu dramu nakon nastupa na Svjetskom prvenstvu u Budimpešti, a njena majka Karen ističe da joj se takve stvari ne događaju prvi put u životu.

Da nije njena trenerica bila prisebna, pitanje je da li bi Anita više bila živa.

„Odmah sam znala da nešto nije dobro. Na posljednjem elementu bila sam sigurna da se nešto loše događa. Nije ovo prvi put da Anita ostaje bez svijesti. I ranije se to događalo, ali nikada tokom takmičenja“, rekla je Karen Alvarez.

Da se Anita oporavlja potvrdila je Andrea Fuentes, koja joj je spasila život.

„Anita je dobro. Ljekari su je pregledali i sve je jako dobro. Otkucaji srca, kiseonik, visina šećera, pritisak u krvi. Ponekad zaboravimo da se ovo jednostavno događa u sportovima gdje se jako puno trošite. Maraton, biciklizam, kros. Svi smo vidjeli scene u kojima neki atletičari ne dođu do cilja. Naš sport nije drugačiji od ostalih, mi smo u bazenu, ali isto tako probijamo granice i nekad zapnemo na njima. Anita se osjeća dobro sada i ljekari kažu da je sve dobro. Odmaraće cijeli dan i onda ću zajedno s ljekarima odlučiti hoće li nastupiti u timskom finalu ili ne“, istakla je Andrea Fuentes.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Sportovi u vodi