Pratite nas

Rukomet

Podgorica i Crna Gora pozdravile „lavice“, Jovanka i Bojana: Bez vas ne bi bilo ni medalje

Printscreen/RTCG

Svečani doček u Bemax areni priređen je večeras našim najboljim rukometašicama.

“Lavice” su u nedjelju napravile pravi sportski podvig, osvojile bronzanu evropsku medalju, pobijedivši Francusku u Ljubljani u borbi za treće mjesto.

Večerašnji doček bio je, na neki način, i kraj velike žurke, koja je počela u dvorani Morača, na prve tri utakmice grupne faze, na kojima su navijači napravili spektakularnu atmosferu, nosili naš tim do tri pobjede i najavili fantastičan kraj turnira…

“Hvala vam od srca za sve što ste nam priredili ovih dana i večeras ste pokazali koliko je vaše srce veliko, veliko kao srce naših ‘lavica’. Zajedno smo prošli put od Podgorice, preko Skoplja do Ljubljane i vratile se sa medaljom. Mislim da ovoga puta nećete čekati deset godina na nove radosti. Rađaju se neke nove ‘lavice’, mi idemo dalje”, kazala je Bojana Popović.

Još jednom je emotivna bila Jovanka Radičević, koja ponovo nije mogla da zadrži suze, iako je na početku obraćanja poručila da neće da plače…

“Živim najljepše sportske dane. Hvala vam od srca što ste svih ovih godina bili uz nas, što ste bili inspiracija da pokažemo kolika je ljubav prema našoj najljepšoj Crnoj Gori. Ovo je zajednička medalja, bez vas ne bismo bili ovdje. Hvala vam što se moj posljednji ples završio medaljom, koja sija zlatnim sjajem”, kazala je Radičević.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet