Pratite nas

Košarka

Sjajni rezultati mladih košarkašica Olimpa

Mlade košarkašice Olimpa učestvovale su na 11. Internacionalnom košarkaškom turniru za mlađe kategorije i u konkurenciji preko 70 timova postigle izvanredan uspjeh.

Nikšićki tim nastupio je sa tri različite kategorije djevojčica i to: U12, U13 i U18.

Selekcije djevojčica U12 i U13 su na dominantan način osvojile prvo mjesto redom pobjeđujući ekipe iz Slovenije, Hrvatske, BiH. U finalnim utakmicama bolje su bile od vršnjakinja iz ŽKK „Roling“ i ŽKK „Zadar Plus“

Selekcija djevojčica U18 je osvojila treće mjesto pobjedom protiv ŽKK „Play off“ iz BiH u izuzetno jakoj konkurenciji gdje su se u finalu sastale ekipe iz Slovenije.

„Moramo istaći i da su naše članice Anja Pinter (U12) i Vasilisa Miljanić (U13) dobile MVP nagradu kao najzaslužnije za izvanredan uspjeh naših najmlađih članica. Nadamo se da će ovo biti samo dodatni motiv za još bolji rad i napredak svih djevojčica! Ovim putem želimo da se zahvalimo ŽKK „Budućnost Bemax“ kao i svim roditeljima na pomoći i podršci koju smo imali tokom cijelog turnira i, naravno, djeci na odličnom ponašanju i igri tokom čitavog turnira na kojem smo na najbolji način predstavili klub, grad i državu“, saopšteno je iz Olimpa.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Košarka