Pratite nas

Miks

Tara, Ane i Mirjana već na završnom turniru

Proteklog vikenda u organizaciji Sekretarijata za kulturu i sport i STK Spin održana su prva četiri kvalifikaciona turnira sportsko-rekreativne manifestacije za građane Podgorice, pod nazivom “PG ping pong – tenis stoni u tvojoj zoni!“

Nakon grupne faze i eliminacione runde, plasman na završni turnir 23. septembra obezbijedile su Tara Lutovac, Ana Petrović, Ana Rakonjac i Mirjana Andrijević.

Idućeg vikenda na programu su još dva muška turnira na Pobrežju (16. septembar), kao i po jedan za muškarce i žene u nedjelju 17. septembra na Bulevaru Ivana Crnojevića, nakon čega će manifestacija, čiji je cilj promocija stonog tenisa, valorizacija stolova za ovaj sport koje je Glavni grad instalirao na više od 60 lokacija, dobiti još 16 učesnika završnog turnira.

Najbolja 32 kvalifikanta će biti podijeljena u 8 ekipa po 4 (tri muškarca i žena), koji će se 23. septembra u “Bemax parku“ u Tološkoj šumi boriti za nagradni fond od 1500 eura (700 za pobjedničku ekipu, 500 za drugoplasiranu i 300 za treće mjesto).

Sva mjesta za učešće na muškim turnirima su popunjena, dok je u konkurenciji žena ostalo još četiri slobodna mjesta za turnir 17. septembra na Bulevaru Ivana Crnojevića.

Ljubiteljke stonog tenisa zainteresovane za takmičenje mogu se prijaviti putem maila [email protected]. U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, datum rođenja i kontakt telefon.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Miks