fbpx
Pratite nas

Fudbal

Tatjana ima samo 15 godina i neodoljivo podsjeća na Kilijana Mbapea

Poslije uspjeha kadetske reprezentacije, koja je ubjedljivo prošla preliminarni turnir kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, kao i prve pobjede seniorki u ciklusu za EURO nad Bosnom i Hercegovinom, ženski fudbal došao je kao nikad u žižu interesovanja crnogorske javnosti.

Sve je više djevojčica na fudbalskim terenima, koje sanjaju veliku fudbalsku scenu.

Iako joj je tek 15 godina, Tatjana Osmajić već najavljuje sjajnu karijeru. Fudbalerka Ekonomista neodoljivo podsjeća na francuskog ofanzivca koji je njen igrački uzor.

„Uživam igrajući fudbal, idol mi je Kilijan Mbape, sviđa mi se njegov stil igranja“, rekla je Tatjana, koja se prisjetila fudbalskih početaka:

„Prvi trening je za mene bio neobičan jer mi je sve bilo novo. Nisam se odmah dobro uklopila, ali poslije nekoliko treninga sve je bilo super.“

Tatjana je bila dio kadetske reprezentacije Crne Gora, koja je sa dvije pobjede uz 14 pogodaka preskočila uvodni turnir kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

„Bile smo ekipa iz trećeg šešira, ali smo vjerovale u sebe. Pobijedile smo obije utakmice i prošle grupu kao najbolja ekipa.Nastavićemo da radimo dobro i vjerujem u dobre rezultate.“

Zadovoljna je saradnjom sa trenerom Ekonomista Zdravkom Jaukovićem i vjeruje da će jednog dana obući dres naše seniorske reprezentacije.

„Djevojke u klubu su sjajne. Iako sam najmlađa, baš me poštuju. Imam dobru saradnju sa trenerom Zdravkom Jaukovićem. Nadam se da ću uspjeti da napravim dobru karijeru i jednog dana postanem seniorska reprezentativka, ali ima vremena za sve“, zaključila je Tatjana Osmajić.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Fudbal