Pratite nas

Rukomet

Milena reagovala na izjavu selektorke: Sve je bilo u redu između nas, molim javnost da navija za „lavice“

FOTO EHF/kolektiffimages

Nakon što je selektorka Crne Gore Bojana Popović rekla da Milenu Raičević nije pozvala u nacionalni tim zbog narušenih odnosa sa dugogodišnjom reprezentativkom, rukometašica se oglasila saopštenjem javnosti.

Trofejna igračica je istakla da je između nje i selektorke sve bilo u redu, čak i poslije suspenzije Budućnosti Bemax zbog njene odluke da pokrene tužbu zbog neisplaćenih zarada iz sezone 2020/21. kada je bila u drugom stanju.

Pozvala je crnogorsku javnost da podrži reprezentaciju na predstojećem Svjetskom prvenstvu da izbori četvrtfinale i samim tim šansu da se kroz kvalifikacije plasira na Olimpijske igre.

Saopštenje Milene Raičević prenosimo u cjelosti:

Poštovana crnogorska sportska i šira javnosti

Nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću jer smatram da je ono sto se u klubu dešava odnos izmedju nas koji se moze jedino riješiti tamo gdje mu i pripada po ugovoru pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju nijesam htjela narušavati taj odnos mojim javnim reagovanjima.

Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave “da je naš odnos narušen” i da zbog toga nisam u reprezentaciji.

Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu izmedju selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nijesam vjerovala da postoji ikakav problem izmedju nje i mene dok danas nisam pročitala saopštenje da je naš odnos narušen.

Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja.

No svakome na obraz. Naravno svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni, obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena ko god da je selektor.

Zato ne želim dalje produbljavati bilo kakvu raspravu na ovu temu jer ovim djevojkama koje su na spisku( a one su prave heroine naše države) prije svega treba naša podrška i zajednička energija da pokušaju izboriti četvrtfinale i kvalifikacije za OI.

Drage moje lavice vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas jer vi ste i moja snaga, a vaš uspjeh je i moj.

Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa jer im je to sad najpotrebnije zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato, Za Crnu Goru SVI“.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama
 

Ovo morate vidjeti

Više u Rukomet