Pratite nas

Odbojka

Tanja zove navijače: Dođite da podržite mladu ekipu

Tanja Bokan će iskustvom i kvalitetom biti lider našim odbojkašicama na putu ka prvom plasmanu na prvenstvo Evrope.

Crnogorske reprezentativke sjutra utakmicom protiv Finske započinju ciklus u kojem će na startu biti oslabljene neigranjem povrijeđene Nikolete Perović.

„Pripremni period smo priveli kraju i kvalifikacije su sve bliže. Nažalost, u pripremnom periodu smo imali dosta nekih pratećih problema i povredica, neke smo uspjeli da saniramo, neke nažalost nijesmo, tako da ćemo kvalifikacioni turnir početi bez Nikolete Perović, koja je jedna od udarnih igala naše reprezentacije, ali sam isto tako sigurna da će Dijana Vuković moći da nadomjesti taj nedostatak. Iskoristila bih priliku da pozovem navijače da dođu u što većem broju kako bi nas podržali, jer su nam zaista potrebni zbog toga što je riječ o jednoj jako mladoj reprezentaciji”, kazala je kapitenka Crne Gore Tatjana Bokan.

Dušanka Petrović zadovoljna je u kakvoj formi naša ekipe dočekuje kvalifikacije.

“Pripreme teku odlično, bliži im se kraj i mislim da se vidi veliki napredak od samog početka pa sve do danas. Imamo jednu veoma mladu ekipu i smatram da je to motiv više da se borimo i da se kvalifikujemo za Evropsko prvenstvo. U nedjelju nas očekuje utakmica protiv Finske, za koju mislim da je i ključna u ovim kvalifikacijama. Dosta smo pripremali taj meč i ako ispoštujemo dogovor, nadam se da ćemo ih pobijediti”, kaže Dušanka Petrović.

Crnogorske odbojkašice će Finsku dočekati u Pljevljima, sjutra od 17.30.

Klikni i komentariši

Ostavite komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Reklama

Ovo morate vidjeti

Više u Odbojka